Lili og Erik Elgaard, Port Frejus.

Da min mand og jeg i 2004 besluttede os for at købe en lejlighed i Sydfrankrig, valgte vi at kontakte Jens Pedersen JP Team. Det var et valg vi aldrig senere fortrød. Jens og Dorte er top professionelle og sympatiske, og vi fattede straks tillid til dem.

Jens sporede sig lynhurtigt ind på, hvad vi ønskede, og allerede efter 5 dage dernede, skrev vi under på en købsaftale på en fantastisk lejlighed i Port Frejus.

Straks efter overtagelsen, som gik gnidningsløst, fik vi hjælp fra Dorte til at skaffe håndværkere, indkøb af møbler, oprette bank og mange, mange gode nyttige råd.

Vi var fantastisk glade for lejligheden, og var ofte dernede. Når vi ikke var der, vidste vi, at vi bare kunne ringe til Jens og Dorte, så stod de parate til at hjælpe med alt muligt. Det var meget betryggende.

Efter min mands død i 2011, måtte jeg finde ud af hvad jeg ville med lejligheden. Jeg besluttede mig for i første omgang at leje den ud. Også denne kontakt kunne Jens være behjælpelig med. Efter yderligere nogle år, besluttede jeg mig for at sælge.

Jeg henvendte mig selvfølgelig til Dorte og Jens, og de har simpelthen været fantastiske hele vejen igennem. Taget sig af alt vedrørende salget, og altid parate til med venlighed og omhu, at svare på de mange spørgsmål der er.

Til alle dem der skulle overveje at købe eller sælge en feriebolig i Sydfrankrig kan jeg på det varmeste anbefale, at kontakte Jens og Dorte og JP Team.

Venlig hilsen Lili Elgaard

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.
Accepter cookies
x
Translate »